15 ȚĂRI STRĂINE PE CARE LE POȚI VIZITA ANUL ACESTA CU UN BUGET DE MAXIMUM 300 DE EURO DE PERSOANĂ

Vremurile alea în care excursiile în străinătate nu erau deloc accesibile au apus. Ți-o spunem noi, ți-o spun și site-urile cu profil turistic, ți-o spun și companiile aeriene cu tarife demențiale. Așa că în loc să strângi bani ca să-ți cumperi adidașii preferați de la firma X, nu mai bine strângi bani ca să-i tocești și mai tare pe ăia vechi prin Maroc sau Italia sau Thailanda? Variante sunt destule, iar destinațiile sunt superbe, tot ce-ți rămâne de făcut e să studiezi problema, să faci un borcan de economii și să o pui în practică.

Noi îți prezentăm mai jos doar câteva variante găsite la primul search. Nu uita că nu ai neapărată nevoie de o agenție de turism pentru a-ți achiziționa biletele și cazarea.

1. EGIPT – Sharm El Sheikh

Pentru luna septembrie, cu puțin research, vei putea să-ți organizezi o vacanță cu un buget de 266 de euro de persoană (zboruri + cazare)

2. Belgia, Bruxelles

Pentru Bruxelles, găsești bilete de avion începând cu 8 euro. Așa că…să fim sinceri, mai mult dai pe o masă în oraș.

3. Italia – Roma, Milano, Bologna, Palermo

Pentru toate orașele de mai sus găsești bilete de avion începând cu cca 10-20 euro, iar cazările, luate din timp, nu-ți vor subția portofelul foarte tare.

4. Ungaria – Budapesta

Budapesta este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase capitale europene, așa că mai mult ca sigur ai ce să vezi acolo, într-un city break superieftin. Pentru luna mai, găsești cu tot cu zbor dus-întors și cazare pentru 3 nopți, oferte începând de la 90 de euro de persoană.

5. Sicilia (regiune autonomă Italia) – Palermo

Pentru luna aprilie, poți fugi în Sicilia cu o cazare de 3 nopți și bilete de avion care să nu depășească suma de 110 euro de persoană. Check it out!

6. Polonia – Varșovia

Pentru luna iulie, găsești bilete de avion dus-întors către Varșovia începând cu 85 de euro de persoană.

7. Grecia – Rodos

Aruncă un ochi pe ofertele pentru mijlocul lunii iunie, iar dacă mai ai noroc, încă mai poți găsi bilete de avion la preț de 112 euro/persoană dus-întors.

8. Maroc – Marrakech

Nici n-are rost să vă mai spunem cât de frumos este Marrakech, iar mai nou, există bilete de avion dus-întors la aprox. 120 euro/ persoană. Nici cazările nu sunt foarte scumpe, atâta vreme cât faci un research bun.

9. Germania – Berlin

Pentru lunile iulie sau septembrie, încă găsești prețuri la biletele de avion către Berlin la doar 26 euro/persoană dus-întors!

10. Marea Britanie – Londra

Luna septembrie are prețuri ceva mai accesibile la biletele de avion pentru Londra, așa că, la un prim calcul, te poți încadra în suma de 50 euro/ pers pentru bilete dus-întors.

11. Irlanda – Dublin

Dublin-ul este superb, iar, mai nou, există prețuri accesibile și pentru biletele de avion către această destinație. Spre exemplu, pentru luna septembrie, poți găsi bilete de avion dus-întors la aproximativ 50 euro/persoană. Grijă însă la cazare, pentru că Dublinul este cunoscut ca având prețuri ceva mai mari la hoteluri.

12. Spania – Madrid

Madridul duduie de cultură și de locuri absolut minunate, iar biletele de avion pornesc, pentru luna septembrie, de la 62 euro/persoană dus-întors.

13. Nepal – KATHMANDU

Pachete începând cu 307 euro/ persoană pentru zboruri și 8 nopți de cazare ne-au sărit în ochi și, să fim sinceri, chiar par niște prețuri mai mult decât rezonabile având în vedere locația.

SURSA: http://www.profm.ro/stiri/lifestyle/stil-de-viata/15-tari-straine-pe-care-le-poti-vizita-anul-acesta-cu-un-buget-de-maximum-300-de-euro-de-persoana-30390